Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Πως υποδουλώνεις ένα έθνος ;

Από http://www.geocities.com/polit2006

Πριν καιρό πήγα στην Ισπανία . Περίμενα να δώ κάτι παραπλήσιο με την Ελλάδα αφού στους αριθμούς είμασταν (τότε ) παραπλήσιοι . Αντίθετα , αυτό που είδα με εξέπληξε . Είναι φανερό με την πρώτη ματιά οτι η Ισπανία είναι μια χώρα με εθνική ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . Έχει βάλει στόχο να κερδίζει χρήματα απο τον τουρισμό και έχει δημιουργήσει μια βιτρίνα που "κερδίζει" τον τουρίστα . Στα χωριουδάκια της Ισπανίας δεν πήγα και δεν ξέρω πως είναι . Ίσως είναι στο ίδιο χάλι με τα ελληνικά χωριά . Όπου όμως πατάει ο τουρίστας δεν θα βρεί ψεγάδι . Καθαριότητα , τάξη , καλαίσθητα κτίρια . Καμμία σχέση με το ελληνικό μπάχαλο . Στην εξωτερική τους πολιτική είναι ( οι Ισπανοί ) φιλιππινέζες των Αμερικανών . Στο εσωτερικό τους όμως δεν δίνουν την εντύπωση μπανανίας .
Φυσικά αναρωτήθηκα "Γιατί η Ελλάδα υποδουλώθηκε τελείως ενώ η Ισπανία και η Ιταλία διατήρησαν σε μεγαλύτερο βαθμό την ανεξαρτησία τους ;" . Η πρώτη απάντηση που σκέφθηκα ήταν οτι έχει σχέση με το μέγεθος της χώρας . Η Ισπανία και η Ιταλία έχουν απο 40 εκατομμύρια πληθυσμό η κάθε μία . Πώς όμως το μέγεθος επιδρά ; Κάνει τους ηγέτες πιο θαρραλέους όταν ξέρουν οτι έχουν μεγαλύτερο στρατό ή υπάρχει άλλος μηχανισμός ; Η Ελλάδα είναι σε πολύ νευραλγικό σημείο του δρόμου του πετρελαίου και ήταν αναμενόμενο οι αμερικανοί να μην μας δώσουν ίχνος ανεξαρτησίας . Πώς όμως τα καταφέρνουν ;
Ο παρατηρητής που δεν εμβαθύνει θα πεί οτι έχουν διαφθείρει 400 δημοσιογράφους , καναλάρχες , τραπεζίτες και εφοπλιστές έτσι ώστε τα ΜΜΕ να είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα κελεύσματα των αμερικανών . Αυτό όμως δεν απαντά σε δύο καίρια ερωτήματα :
1) Αφού είναι θέμα 400 ατόμων η υποδούλωση μια χώρας , γιατί δεν έκαναν το ίδιο για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ;
2) Και η Τουρκία είναι σε κομβικό σημείο . Και εκεί υπήρχαν διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι , τραπεζίτες , επιχειρηματίες και πολιτικοί . Πώς οι Τούρκοι "ξέφυγαν" και ψήφισαν τους ισλαμιστές ;

Την απάντηση νομίζω την βρήκα στην ιστοσελίδα της Στατιστικής Υπηρεσίας .
Έτος 2007
Έσοδα απο προϊόντα και υπηρεσίες (δηλαδή και απο τουρισμό ) 50.785.000.000 ευρώ
Έξοδα 81.014.000.000 ευρώ
Διαφορά ( έλειμμα ) : 30.229.000.000 ευρώ

Είναι φανερό οτι αγοράζουμε πιό πολλά απ' ότι πουλάμε . Πώς καλύπτουμε τη διαφορά ; Με δάνεια . Αν διαιρέσουμε το έλειμμα με τις 365 μέρες του χρόνου , αντιστοιχούν 82,81 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα . Πράγματι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ( 6-1-2008 ) διαβάζω οτι το Δημόσιο θα δανείζεται μέσα στο 2008 100 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα . Αυτό σημαίνει 3022 ευρώ ετησίως ανά άτομο . Για μια τετραμελή οικογένεια σημαίνει 12.000 ευρώ ετησίως . Δηλαδή άν στερούμασταν τα δανεικά , για τις πιό πολλές ελληνικές οικογένειες το βιοτικό επίπεδο θα έπεφτε στο μισό του σημερινού ή ακόμη παρακάτω !

Τώρα ας μπούμε στις ουσιώδεις ερωτήσεις :
1) Πραγματικά πιστεύετε οτι αυτή η μπαχαλοχώρα θα ξεπληρώσει ποτέ τα δάνεια ;
2) Ποιός αφελής θα δάνειζε ποτέ στην Ελλάδα ;
3) Γιατί οι δανειστές μας δεν απαιτούν απο τους πολιτικούς μας και μια σοβαρή πολιτική που να δίνει ελπίδες οτι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεπληρώσουμε τα δάνεια;

Υπάρχει λοιπόν ένα σοβαρό παράδοξο : Είμαστε πιθανόν το υπ' αριθμόν 2 ρεμάλι της υφηλίου . Χρωστάμε πάνω απο ενα ΑΕΠ . Δηλαδή πρέπει να δουλεύουμε πάνω απο ένα έτος , χωρίς να τρώμε , για να ξεχρεώσουμε . Απο όσο γνωρίζω μόνο οι ΗΠΑ μας ξεπερνούν σε χρέος . Οι Κινέζοι όμως ( κύριοι πάροχοι δανείων προς ΗΠΑ ) έχουν τους λόγους τους που δίνουν δανεικά στον κυριώτερο αντίπαλό τους . Σε εμάς ποιός έχει λόγο να μας δίνει δανεικά ;

Δεν βλέπω άλλη εξήγηση απο αυτήν : Μας διαφθείρουν με δάνεια ! Οι αμερικανοί θέλουν να κρατήσουν στην εξουσία τους αμερικανόδουλους πολιτικούς . Αυτοί όμως είναι τελείως ανίκανοι να εξασφαλίσουν ένα ανεκτό επίπεδο ζωής στον λαό . Οι αμερικανοί λοιπόν μας δίνουν δανεικά ( που φυσικά δεν ελπίζουν να τα πάρουν πίσω ) για να μας κοιμίζουν και να ανεχόμαστε τα ρεμάλια . Πάνω απο το 1/3 των υλικών αγαθών μας προέρχεται απο δανεικά . Χωρίς τα δανεικά θα έπρεπε να στερηθούμε ένα απο τα παρακάτω : αμάξι , πετρέλαιο χειμερινής θέρμανσης , κρεοφαγία ( εισάγουμε το 70% του κρέατος που καταναλώνουμε ) . Ποιός σημερινός Έλληνας θα ανεχόταν αδιαμαρτύρητα τέτοια πτώση του βιοτικού επιπέδου ; Όσο είναι χορτάτος ο λαός , σκέφτεται "Εντάξει , είναι πουλημένοι αλλά τουλάχιστον δεν πεινάμε" . Αν πεινάσει ο λαός δεν ακούει κανέναν πουλημένο δημοσιογράφο . Ψηφίζει αυτούς που εκφράζουν την συμπυκνωμένη οργή του . Αυτό έγινε στην Τουρκία : όταν έσφιξε η πείνα όλοι οι αμερικανόδουλοι πολιτικοί πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων . Μόνο η ( αμερικανοθρεμμένη ) τάξη των στρατιωτικών απέμεινε σύμμαχος των αμερικανών . Οι ΗΠΑ ή θα το πάρουν απόφαση οτι χάνουν την Τουρκία ( που γλυστρά προς τον ισλαμισμό ) ή θα δώσουν στους στρατιωτικούς ένα κομμάτι της Ελλάδας για να ανέβει το κύρος τους και να κρατηθούν μερικά χρόνια ακόμη στην εξουσία .
Καταλήγοντας λοιπόν μπορούμε να πούμε οτι το 95% της δουλείας της Ελλάδας οφείλεται στο τάϊσμα απο τους αμερικανούς ( ή γενικά το παγκόσμιο κεφάλαιο ) . Μόνο το 5 % οφείλεται σε πουλημένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης .
Τώρα μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί η Ισπανία και η Ιταλία είναι πιό ανεξάρτητες απο την Ελάδα . Δεν μπορούν να ταϊζουν άλλα 80 εκατομμύρια κόσμο για να τον κρατούν υποδουλωμένο . Σκεφθήτε οτι οι ΗΠΑ ξοδεύουν 700 δίς δολλάρια ετησίως για το Υπυργείο Άμυνάς τους ( συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα για τον πόλεμο στο Ιράκ και Αφγανιστάν ) ( ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ 29-30/3/2008 )
. Τα 30 δίς ευρώ που δίνουν "δανεικά" σε εμάς δεν είναι τεράστιο αλλά ούτε και ασήμαντο ποσό . Θα χρειαζόταν 240 δίς ευρώ επιπλέον για να υποτάξουν την Ισπανία και την Ιταλία . Δεν νομίζω οτι τους περισσεύουν .
Σ' αυτούς που επαναπαύονται όμως σ' αυτό το τάϊσμα πρέπει να θυμίσουμε αυτό : Οι χωρικοί όταν τάϊζαν ένα χοιρινό στην αυλή τους , το έκαναν για να το σφάξουν ! Δεν έχουν σκοπό να μας ταϊζουν αιώνια . Ή θα μας δώσουν στην Αλβανία και στην Τουρκία ( σαν πληρωμή για την υπακοή τους ) ή θα μας φυτέψουν 100 μειονότητες στο εσωτερικό και τότε θα υπακούμε χωρίς δανεικά διότι θα υπάρχει η απειλή "Αν δεν υπακούσετε θα αποσχιστεί η Θράκη με την τουρκική μειονότητα , η Ήπειρος με την αλβανική μειονότητα κλπ" . Έχοντας στη Βουλή δεκάδες αλλοεθνείς βουλευτές θα περνά αδιαμαρτύρητα οποιοδήποτε ανθελληνικό νομοσχέδιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: