Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009

Ο Αγ. Παντελεήμονας και οι επαγγελματίες

Πηγή: ΡΕΣΑΛΤΟ

Tο κύτταρο μιας κοινωνίας είναι οι συλλογικές κοινωνικές της δομές. Μία από αυτές τις δομές που αποτελούν τους πυρήνες μιας πόλης είναι η γειτονιά.
Ο οδοστρωτήρας της ιμπεριαλιστικής πολυπολιτισμικότητας θέλει να ισοπεδώσει κάθε πυρήνα κοινωνικής συνοχής, κάθε ζωντανό κύτταρο των πόλεων και της κοινωνίας γενικότερα.
Έτσι προωθείται η ισοπέδωση των γειτονιών, των πόλεων και των κοινωνιών με «γκέτο», ώστε να καταστραφεί το συνθετικό ΣΥΝΟΛΟ και στη θέση του να κατασκευαστεί ένα αθροιστικό σύνολο, δηλαδή διχαστικά και αλληλο- σπαρασσόμενα γκέτο.
Το «εργαλείο» γιʼ αυτή την κοινωνική κατεδάφιση είναι οι εισαγόμενες αλλοδαπές στρατιές, οι λαθρομετανάστες και οι οργανωμένες μαφίες.
Οι σπόνσορες: οι «νταβάδες» των ιμπεριαλιστικών ελίτ εξουσίας και τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά τους όργανα, τα οποία με υπερβάλλοντα ζήλο επιχειρούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα και να παρουσιάζουν το μαύρο σε άσπρο…
Οι εκτελεστές: το καθεστώς με τα κόμματά του και με τους μηχανισμούς του.
Οι ιδεολογικοί ροπαλοφόροι: οι ποικιλόχρωμοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», συσκευασμένοι, κατά κανόνα, με το λούστρο και τα χρώματα του «αριστερού» και του «υπέρ-αριστερού».
Μέσα από αυτούς τους χώρους κατασκευάζονται και οι «αντιρατσιστικές» «ομάδες κρούσης», οι οποίες πλαισιώνονται και οργανώνονται παραπέρα από τα πιο εξαθλιωμένα, τυχοδιωκτικά και εγκληματικά στοιχεία των αλλοδαπών.
Αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» με τις «ομάδες κρούσης» τους είναι που έχουν κάνει ιδεολογία την κουκούλα, που καταστρέφουν και πλιατσικολογούν, που καίνε ιστορικά μνημεία, βιβλιοθήκες, ναούς, τις ελληνικές σημαίες κ.λπ.
Αυτές οι ομάδες κρούσης είναι που εκπαιδεύονται στο κάψιμο, στην τρομοκράτηση της κοινωνίας και στις επιθέσεις εναντίον των γειτονιών.
Αυτές οι επαγγελματικές, «αντιρατσιστικές» ομάδες κρούσης είναι που εισέβαλαν κατά το παρελθόν στην Αμάρυνθο για να συνετίσουν τους «ρατσιστές» κατοίκους και στο τέλος αναζήτησαν τη σωτηρία τους, αυτοί οι υστερικοί «αντι-εξουσιαστές», από τη την εξουσία του κράτους!!!
Αυτές οι επαγγελματικές, αντιρατσιστικές ομάδες κρούσης είναι που περιφέρονται, ανάλογα με την περίσταση, από γειτονιά σε γειτονιά δηλώνοντας ότι είναι κάτοικοι της γειτονιάς.
Και εδώ αποκαλύπτεται όλη η διατεταγμένη δολιότητά τους και ήθος τους. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο (πιστοί στο Ιησουΐτικο αξίωμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»), κάθε ψέμα και κάθε απάτη εναντίον των ιθαγενών πολιτών, δηλώνοντας πάντα αυτόπτες μάρτυρες σε κάθε γεγονός και κάτοικοι κάθε γειτονιάς.
ΟΛΟΙ αυτοί οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» έχουν κινητοποιηθεί, σήμερα, εναντίον των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.
Η οργάνωση των κατοίκων και οι δυναμικές παρεμβάσεις τους έχουν θορυβήσει πολύ τους ποικίλους μηχανισμούς των «νονών» του «αντιρατσισμού», έχουν θορυβήσει τα «αριστερά» κομματικά κατεστημένα (πού ξανακούστηκε να ενεργούν γειτονιές έξω από τη δική του ηγεμονία και χειραγώγηση) και έχουν πανικοβάλει, βεβαίως, τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές».
Τέτοιες πρωτοβουλίες αυτό-οργάνωσης αποτελούν, στις σημερινές εφιαλτικές συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί από τα αλλοδαπά στίφη «λαθραίων», με τις μαφίες τους, πυροδότη ισχυρότατων λαϊκών δονήσεων και εκρήξεων.
Γιʼ αυτό με νύχια και με δόντια, με τρομοκρατικά και προβοκατόρικα μέσα, με ψεύδη και συκοφαντίες, επιδιώκουν, εναγωνίως, να διαλύσουν αυτή την πρωτοβουλία των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα.
Φυσικά, όλα αυτά τα παρασιτικά, επαγγελματικά όργανα του καθεστωτικού «αντιρατσσιμού» και της χρηματιστηριακής πολυπολιτισμικότητας, αγνοούν ένα θεμελιακό κοινωνικό νόμο: Όταν η οργή ξεχειλίζει μέσα στην ελληνική κοινωνία για το μεγάλο έγκλημα της λαθρομεταναστευτικής εισβολής-κατοχής, κάθε κτύπημα εναντίον αυτής της οργής την πολλαπλασιάζει και την οργανώνει παραπέρα. Η λαϊκή ενέργεια που πηγάζει μέσα από τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν οι λαοί μοιάζει με τη Λερναία Ύδρα. Κτυπάς ένα κεφάλι και φυτρώνουν δέκα.
Στο τέλος όλα αυτά τα επιδοτούμενα τσιράκια του καθεστωτικού «αντιρατσισμού» θα τρέχουν να κρυφτούν και δεν βρίσκουν. Θα περάσουν στην ιστορία ως οι σύγχρονοι δοσίλογοι της Νέας Τάξης…
Ο Αγ. Παντελεήμονας είναι η αρχή. Θα υπάρξουν πολλά ακόμα «Βιετνάμ»,
όσο και αν τα μίσθαρνα όργανα της δημοσιογραφίας και τα «λαϊκά» δήθεν «αριστερά» κόμματα παρουσιάζουν το μαύρο σαν άσπρο, προβάλλοντας τα γεγονότα σαν μια «μονομαχία» μεταξύ των «ρατσιστών» και «αντιρατσιστών».
Τα «αριστερά» κόμματα θα καταρρακωθούν τελεσίδικα στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Αντί να μπουν μπροστάρηδες των κατοίκων και των λαϊκών στρωμάτων που βιώνουν τον εφιάλτη, κατατάσσουν τους κατοίκους στην «ακροδεξιά» και τους κολλάνε την ετικέτα, της νεοταξικής μόδας, αυτή του «ρατσιστή» και «φασίστα».
Εδώ έχει καταλήξει η «αριστερή» σκέψη»: στα ποικίλα υποπροϊόντα της σταλινικής βαρβαρότητας και αχρειότητας.
Να μην ξεγελιόμαστε: Όλα αυτά τα «αριστερίστικα» φέουδα, όλοι αυτοί οι επαγγελματίες αντιρατσιστές, στα λόγια είναι αντισταλινικοί. Στην πράξη είναι αντικομμουνιστές (το ίδιο και ο σταλινισμός) και σε επίπεδο μεθοδολογίας και λογικής αποτελούν τα υποπροϊόντα της σταλινικής σήψης…
Έχουν εγκαταλείψει προ-πολλού τον αγώνα υπέρ των λαών. Γιʼ αυτό ούτε τους απασχολούν πραγματικά τα προβλήματα των λαών. Αν τους απασχολούσαν θα έσπευδαν, πριν απʼ όλα να διαπιστώσουν πώς ζούνε οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας.
Θα ανακάλυπταν τότε τη φρίκη από την εισαγώγιμη και κατευθυνόμενη εισβολή των λαθρομεταναστών και των ποικίλων μαφιών.
Θα ανακάλυπταν τους εμπόρους ναρκωτικών, τις συμμορίες που αλληλοσφάζονται, την τρομοκρατική αυθάδεια αυτών των συμμοριών εναντίον των κατοίκων, τη βρωμιά και τις κτηνώδεις συνθήκες διαβίωσης, τη θηριώδη ανάπτυξη της εγκληματικότητας και των μολυσματικών ασθενειών και πάρα πολλά άλλα.
Όλα αυτά δεν τους απασχολούν. Το μόνο που τους απασχολεί είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων. Εναντίον αυτής της αντίστασης χιμούν όλοι αυτοί οι «αριστεροί» και τα όργανά τους. Αντί να την στηρίξουν και να τη μετατρέψουν σε λαϊκό, χειμαρρώδες Κίνημα, ξερνούν πάνω της όλη την αναισχυντία της αριστερής προδοσίας τους. Όλο το δουλικό λακεδισμό τους στο σύστημα.
Κατασκευάζοντας έτσι και πριμοδοτώντας τους Καρατζαφερηδες και τα άλλα «ακροδεξιά» σκιάχτρα.
Αιδώς αχρείοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: