Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Το Μανιφέστο των Τραπεζιτών

Από: http://antipliroforisi.blogspot.com

"Εμείς οι τραπεζίτες πρέπει να προχωρήσουμε με προσοχή και να προφυλλάξουμε κάθε κίνηση που κάναμε, γιατί η χαμηλότερη τάξη/κάστα ανθρώπων δείχνει ήδη σημάδια ταραχής και ανησυχίας. Η σύνεση τότε δείχνει μια προφανής τακτική να παράγει μέχρι τα πλάνα μας να έχουν αναλωθεί τόσο πολύ ώστε να μπορούμε να εκδηλώνουμε τα σχέδια μας χώρις τον φόβο οργανωμένων αντιδράσεων."
Οργανισμοί στην Αμερική πρέπει να επιβλέπονται προσεκτικά απο άτομα εμπιστοσύνης μας, και πρέπει να πάρουμε έκτακτα μέτρα να ελέγξουμε αυτούς τους οργανισμούς προς όφελος μας ή να τους διαφθείρουμε.
Στο επερχόμενο συνέδριο της Ομάχα που θα πραγματοποιηθεί τις 4 ιουλίου, 1892, οι άντρες μας πρέπει να παρευρεθούν και να διευθύνουν την ομάλή διεξαγωγή του αλλιώς μπορεί να ξεκινήσει ανταγωνισμός ο οποίος θα χρειάζεται δύναμη για να τον διαλύσουμε.
Αυτό την παρούσα στιγμή μπορεί να είναι πρώιμο. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για τέτοια κρίση . Το κεφάλαιο πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του με κάθε δυνατό τρόπο μέσω συνομωσιών και νομοθεσίας.
Τα δικαστήρια πρέπει να είναι υπο τον έλεγχο μας, τα χρέη πρέπει να συλλεχθούν, μετοχές και δάνεια να αποκλειστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Όταν με νομοταγείς διαδικασίες ο απλός ο άνθρωπος έχει χάσει τα σπίτια του, θα είναι πιο μαλακός και πιο εύκολα ελεγχόμενος λόγω της επιρροής του ισχυρού χεριού της κυβέρνησης , εφαρμοσμένο σε μία κεντρική δύναμη ιμπεριλιαστικής δύναμης κάτω απο τον έλεγχο τον ηγετικών οικονομολόγων.
Άνθρωποι δίχως σπίτια δεν θα έρθουν σε αντιπαράθεση με τους ηγέτες τους!!!!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται κυκλικά. Αυτή η αλήθεια είναι γνωστή ανάμεσα στα ηγετικά στελέχη που έχουν αφοσιωθεί στο να σχηματίσουν έναν ιμπεριαλισμό του κόσμου. Καθώς το κάνουν αυτό, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι μάχιμοι πολιτικά.
Η ερώτηση της αναδιοργάνωσης του φόρου πρέπει να προχωρήσει μέσω ενός οργανισμού που λέγεται το δημοκρατικό κόμμα και η ερώτηση προστασίας της αμοιβαιότητας πρέπει να ενισχυθεί μέσω των ρεπουμπλικανών.
Έτσι , διαιρώντας τους ψηφοφόρους μπορούμε να τους κάνουμε να σπαταλάνε τις ενέργειες τους αψιμαχώντας με ερωτήσεις και ζητήματα που δεν έχουν καμία σημασία για εμάς, εκτός αν είναι ζητήματα που αφορούν την διοίκηση του κοπαδιού.
Έτσι με διακριτικές ενέργειες, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι όλα έχουν καταστρωθεί και εκπληρωθεί επιτυχημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: