Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Το 2012 θα γίνει η συντέλεια του κόσμου ή θα αντιληφθούμε πόσο βλάκες είμαστε…

Αναρτήθηκε από Άθεος

Νομίζω τίποτα από τα δυο δεν θα συμβεί. Το πρώτο γιατί είναι απίθανο και το δεύτερο γιατί δεν έχω τέτοιες αυταπάτες! Η ηλιθιότητα και η βλακεία πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει, όπως και το Σύμπαν!
Δεν είναι τυχαίο που σε περίοπτη θέση του blog έχω αναρτημένη τη ρήση «Μήπως η ηλιθιότητα είναι το αφθονότερο στοιχείο στο σύμπαν και η βλακεία απύθμενη… ή απλά σαν γήινοι αποτελούμε συμπαντική πρωτοτυπία;!»
Όμως το πρόβλημα δεν είναι ότι η βλακεία ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά ότι συνεχώς γεννιούνται νέες βλακώδεις επινοήσεις! Ο μεγάλος αρωγός σ’ αυτήν την τάση είναι η ιδεαλιστική οπτική ή να το πω πιο απλά ο θρησκευτικός φόβος. Η πεμπτουσία της θρησκευτικής φιλοσοφίας είναι αυτή, στην οποία ο πιστός καθοδηγείται με τον φόβο της συντέλειας του κόσμου μέχρι να πεθάνει. Βιβλία που προσβάλουν την νοημοσύνη του ανθρώπου, σαν την «Αποκάλυψη», εκδόθηκαν και διαβάστηκαν από εκατομμύρια ανθρώπων γεμίζοντας τη συνείδησή τους με φοβικά σύνδρομα, ψυχικές διαταραχές και πανηλίθιες ανησυχίες που τάραζαν τα μυαλά μικρών και μεγάλων στον ύπνο και τον ξύπνιο. Οι κήρυκες του ψεύδους και της απάτης ήξεραν πολύ καλά που στόχευαν.


Απορρίπτοντας τη λογική κήρυτταν ότι για σωστή κρίση μόνο στο συναίσθημα μπορούμε να βασιζόμαστε γιατί ο θεός είναι αγάπη! Με τον τρόπο αυτό έμμεσα τροποποιούσαν και τη λογική κρίση. Τα πάντα διαποτίστηκαν με βλακεία και παραλογισμό. Ο τελευταίος θεοποιήθηκε και από τους χριστιανούς «πατέρες». Τελικά είμαστε τόσο ελεύθεροι όσο είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε. Όμως αδυνατούμε να βρούμε τα όριά της. Μόνο λίγοι μπορούν να αναγνωρίσουν ότι τα όρια αυτό περιορίζονται από τους νόμους της φύσης. Οι υπόλοιποι την ελευθερία αυτή την ξεχείλωσαν πέρα από τα όρια της λογικής! Στον κόσμο αυτό ζουν σαν ξένοι, αποξενωμένοι από τους νόμους της φύσης, πιστεύουν σε απίθανους κόσμους, σε υπεράνθρωπα όντα και παράλογες ιδέες. Γίνονται μηδενιστές. Ο κόσμος αυτός, παραδέχονται, είναι ένα τίποτα, είναι ψευδαίσθηση και χωρίς νόημα. Η συνείδηση αυτών των ιδεαλιστών βρίσκεται αλλού και είναι πεπεισμένοι ότι δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το παραμικρό. Τα πάντα εξαρτούνται από το θεό και τους παράλογους κανόνες που τους έθεσε. Σαν μαριονέτες κινούνται περιμένοντας την εύνοια του θεού ή το αιφνίδιο σύνθημα της σάλπιγγας που θα σημάνει την συντέλεια του κόσμου. Τότε η φαντασία οργιάζει. Και του κήρυκα και του ακροατή!


Όπως λέει και ο Καίσλερ «Σε κάθε αιώνα υπήρχε μια τουλάχιστον γενιά που κολακευόταν να πιστεύει ότι ήταν «η στροφή της ιστορίας» ότι ζούσε χρόνια που δεν είχαν ξανα-υπάρξει στο παρελθόν, περιμένοντας το φύσημα της τελευταίας τρομπέτας ή κάποιο άλλο κοσμικό ισοδύναμό της».
Γιατί άραγε τόσο πολύ μας θέλγει η μοναδικότητα… Ακόμα και στην Καινή Διαθήκη ούτε μια φορά, ούτε δυο, ο υποτιθέμενος Ιησούς με στεντόρεια φωνή, λένε, διακήρυττε ότι η γενιά του δεν θα περάσει όταν όλα αυτά που έλεγε θα τα ζούσαν!
Κι όμως, τίποτα δεν επαληθεύτηκε. Όχι μόνο στον Χριστιανισμό, μα σ’ όλες τις θρησκείες τέτοιες ουτοπικές καταστροφές με έμφαση διατυμπανίστηκαν και μεγαλοπρεπώς διαψεύστηκαν, κι όμως η πίστη των αλαφροΐσκιωτων πιστών καθόλου δεν κλονίστηκε. Η διαποτισμένη με ψέμα συνείδηση του πιστού δύσκολα μεταστρέφεται, ακόμα κι όταν με αγωνία περιμένει το θαύμα και το γεγονός το διαψεύδει! Ακόμα και μετά την πρώτη χιλιετία οι χιλιαστές, αντί να μειωθούν αυξήθηκαν!

Η διάψευση, κανέναν δεν κλόνισε! Είναι αλήθεια, η πίστη δεν χρειάζεται ούτε επιβεβαίωση ούτε διάψευση! Είναι ακλόνητη και απόλυτη… κι αυτό, φίλοι μου, δεν είναι καλό αλλά κακό! Τρίβουν τα χέρια τους οι ιεροκήρυκες, γιατί κι αυτοί το λένε αυτό, όχι μόνο χωρίς να ντρέπονται, αλλά καυχώνται κιόλας!
Πέρασαν άλλα 1000 χρόνια περιμένοντας την χιλιοπόθητη συντέλεια, στις μέρες μας πια, το μιλένιουμ το θυμάστε, πάλι τίποτα δεν συνέβη, για να μην σας αραδιάσω καμιά εκατοστή προφητείες για κάθε αιώνα που πέρασε, στους οποίους περίμεναν ορθόδοξοι, καθολικοί, μορμόνοι και αιρετικοί το φύσημα της κοσμικής τρομπέτας! Είναι φοβερό: ο τελευταίος αιώνας ήταν αυτός με τις περισσότερες… προσδοκίες για καταστροφή!


Ο Πάπας X έκανε την αρχή κατατρομάζοντας το ποίμνιο με τον Αντίχριστο που τον είδε στην αθεϊστική και ειδωλολατρική τάση της εποχής του «ο γιος της καταδίκης που αναφέρουν οι Απόστολοι είναι κιόλας εδώ, ανάμεσά μας!» διατυμπάνιζε από το παραθύρι του κάθε Κυριακή στο Βατικανό. Στους Ορθόδοξους, πριν ξεχαστούν οι προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού ή τα «σημεία των καιρών» του Παΐσιου, κράτησαν και δυστυχώς κρατάνε ακόμα, αμείωτα το ενδιαφέρον των πιστών για το τέλος του κόσμου!




Οι Εβραίοι δημιούργησαν κράτος και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους στην Παλιά Διαθήκη όπου ο Γιαχβέ τους καλεί σαν το εκλεκτό του τέκνο να κατακτήσουν τον κόσμο κυριεύοντάς τον! Σήμερα, στ' αλήθεια, το πιστεύουν αυτό και προσπαθούν να το κάνουν πράξη!
Σύμφωνα πάλι με το Θιβετανικό Βουδισμό η καταστροφή θα έρθει μετά την εκθρόνιση του 13ου Δαλάι Λάμα! Κι αυτό διαψεύστηκε. Όμως, εκείνη η ισλαμική προφητεία που ανέφερε ότι ο Ισλαμισμός θα διαρκέσει μέχρι ο άνθρωπος πατήσει στο φεγγάρι, δεν φαίνεται να βόλευε τους μωαμεθανούς και η διάψευση δεν μέτρησε καθόλου, γιατί δεν συνέφερε! Προφανώς εκείνος που επινόησε την προφητεία αυτή, δεν πίστευε ότι αυτό θα μπορούσε ποτέ να συμβεί!

Όποιος αναζητήσει στο internet ειδήσεις από θανάτους, μαζικές αυτοκτονίες μπροστά στην επικείμενη συντέλεια του κόσμου θα φρίξει!
Τό 1971 ο γκουρού της Ινδουϊστικής οργάνωσης «Ανάντα Μάργκα» καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία 14 πρώην μελών της οργάνωσής του ενώ άλλοι οπαδοί του έκαναν τρομοκρατικές ενέργειες και άλλοι αυτοπυρπολούνταν!
Το 1979, με εντολή του "Μεσσία" Jim Jones, 923 μέλη του «Ναού του Λαού» αυτοδηλητηριάστηκαν στο Jonestown της Γουϊάνα. Αυτοκτόνησαν πίνοντας λεμονάδα με κυάνιο και ναρκωτικά. Τα 276 ήσαν παιδιά!
Το 1988 αυτοκτόνησε ο νεαρός οπαδός της Σαϊεντολογίας Πάτρικ Βίκ. Αλλα 11 μέλη αυτής της οργάνωσης έχουν αυτοκτονήσει στην Αμερική, μεταξύ αυτών και ο γιος του Χάμπαρντ, ενώ απόπειρα έχει κάνει και η κόρη του!
Το 1994 στην Ελβετία, 53 μέλη της ομάδας «Ναός του Ήλιου» του ομοιοπαθητικού «γιατρού» Λύκ Ζυρέ, αυτοκτόνησαν.
Το 1995, άλλα 15 μέλη βρέθηκαν δολοφονημένα στο δάσος Βεκόρ.
Το 1993, 95 οπαδοί του Μεσσία Ντέηβιντ Κορές, οδηγήθηκαν στο Wako του Texas για να καούν ζωντανά. 17 από αυτούς ήταν παιδιά!
Το 1995 η Ομάδα «Αούμ Σίνρι Κίο» του ιάπωνα γκουρού Σόκο Ασαχάρα επιτίθεται με το φονικό αέριο «Σαρίν» στο μετρό του Τόκιο. Αποτέλεσμα: 11 νεκροί και 5.000 τραυματίες. Η ίδια ομάδα συγκέντρωνε δηλητήρια για να ...επισπεύσει τα γεγονότα της «Αποκάλυψης»! Χιλιάδες καταγγελίες έχουν έρθει στο φως για την οργάνωση «Παιδιά του Θεού» του David Berg (Mo).

Από την δεκαετία του 60 χιλιάδες νέοι ψάχνοντας για σοφία και γνώση στην Ινδία, αγνοούνται. Εκατοντάδες χάνονται στα μοναστήρια όλου του κόσμου, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα και αδιάντροπα αρνούνται να δουν ακόμα και τους γονείς τους!
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αποκτήσει μόνιμες νευρικές διαταραχές ή έχουν αυτοκτονήσει, προσπαθώντας να «διευρύνουν τη συνείδησή τους» με γιόγκα, διαλογισμό ή ναρκωτικά. Ακόμα περισσότεροι έχουν χάσει τη ζωή τους ή έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας επειδή αντί της κλασσικής επιστήμης χρησιμοποιούν «θεραπευτικές» μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής ή μαντζούνια παραθρησκευτικών θεραπευτών που πλουτίζουν από τον πόνο και την αγωνία των πασχόντων!
Μέλη των «Μαρτύρων του Ιεχωβά» έχουν πεθάνει, επειδή η θρησκεία τους απαγορεύει τη μετάγγιση αίματος. Χιλιάδες άνθρωποι οδηγούνται στην εξαθλίωση της θρησκευτικής πίστης που αλλοτριώνει τη συνείδησή τους. Αμέτρητα τα περιστατικά των ψυχικών διαταραχών που εκλαμβάνονται σαν δαιμονισμοί και κάτοχοι δαιμονίων και υποβάλλονται στο μαρτύριο της εξομολόγησης! Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τον πόνο των ανθρώπων, που έχουν χάσει κάποιο δικό τους εξαιτίας μιας ηλίθιας πίστης!
Αμέτρητος ο κατάλογος των καταστροφικών λατρειών που επιβουλεύονται την ελευθέρια και τη ζωή των αδαών. Απειλούν τον άνθρωπο, την κοινωνία ολόκληρη υπόσχοντας αυτογνωσία, υγεία, ευτυχία και την σωτηρία της ψυχής, οδηγώντας τους πιστούς στην εκμετάλλευση και την υποταγή. Δημιουργούν ιδεολογική σύγχυση, αποξενώνοντας τον άνθρωπο από τον πραγματικό του κόσμο, αλλοιώνουν την προσωπικότητά του, τον κακοποιούν σωματικά και ψυχικά για να τον εκμεταλλευτούν στη συνέχεια οικονομικά εξαθλιώνοντάς τον. Αυτά σε ατομικό επίπεδο για να μην αναφερθούμε και σε κρατικό και παγκόσμιο επίπεδο όπου πόλεμοι ταλαιπωρούν κράτη και κρατίδια για δεκαετίες με το πρόσχημα της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας εκπληρώνοντας ιδιοτελείς στόχους.
Και λίγα χρόνια μετά το αποτυχημένο μιλένιουμ, φτάνουμε στο 2012 όπου το ημερολόγιο των Μάγιας τελειώνει!
Ώ τι συμφορά!
Κατακλυσμιαίες εκρήξεις ηφαιστείων, μαγνητικές καταιγίδες, ακτινοβολία από το διάστημα... έρχεται η συντέλεια του κόσμου.
Σύμφωνα με αυτές στις 20 Δεκεμβρίου 2012 ολοκληρώνεται ο κύκλος της Μεγάλης Μέτρησης. Επιπλέον, την επόμενη ημέρα από αυτή την ημερομηνία είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο και ο Ήλιος θα είναι ευθυγραμμισμένος με το κέντρο του Γαλαξία για πρώτη φορά μετά από 26.000 χρόνια...
Οι μαγνητικοί πόλοι στο βορρά και το νότο θα αντιστραφούν, αφήνοντας τη Γη προσωρινά απροστάτευτη από τη μαγνητική «ασπίδα» που την προφυλάσσει από την κοσμική και ηλιακή ακτινοβολία!
Τρόμος, πανικός… στα βιβλία, τα dvd και οι ιεροκήρυκες μαζί, κάνουν χρυσές δουλειές.
Οι προφήτες ξανάπιασαν δουλειά. Εφημερίδες, περιοδικά και internet βρίσκονται στο επίκεντρο των αδαών «ειδημόνων» και το αφελές ακροατήριο σύξυλο από φόβο πλάθει σενάρια και στον ύπνο του δημιουργεί εφιάλτες.
Ας σοβαρευτούμε!
«Οι αναστροφές του γήινου μαγνητικού πεδίου χρειάζονται χιλιάδες χρόνια για να ολοκληρωθούν», εξηγεί ο Γκάρι Γκλατσμάιερ, καθηγητής επιστημών της Γης στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. «Και όταν συμβαίνει αυτό, η Γη δε μένει καθόλου εκτεθειμένη. Το μαγνητικό πεδίο γίνεται πιο πολύπλοκο αλλά δεν εξαφανίζεται: ο μαγνητικός βόρειος πόλος θα μπορούσε να εμφανιστεί στην Αφρική, για παράδειγμα, και ο νότιος πόλος στην Ταϊτή».
Για τέτοια θέματα ας απευθυνόμαστε στους ειδικούς κι όχι στους μελλοντολόγους της πιάτσας.
Όμως αυτά είναι για τους έξυπνους και η ανάρτηση αυτή απευθύνεται περισσότερο στους βλάκες. Οι υπόλοιποι, απλά, ας προβληματιστούμε!


Νομίζω αρκετά είπαμε για το 2012. Μετά απ’ την… καταστροφή αυτή θα επανέλθουμε στην…επικείμενη καταστροφή του 2036 όπου ο Άποφις θα συγκρουστεί με τη Γη!
Πώς; Δεν το μάθατε;
Ο Άποφις, που έχει μέγεθος όσο περίπου δυόμισι ποδοσφαιρικά γήπεδα, ανακαλύφθηκε το 2004. Μάλιστα, ως πιθανή ημερομηνία σύγκρουσης οριοθετήθηκε η 13η Απριλίου 2036.
Θα έχει γούστο να είναι και…Παρασκευή!…κακό που μας βρήκε πάλι…
Ε, ρε γλέντια…
Μέχρι τότε οι ειδήμονες συνιστούν νηστεία και εξομολόγηση.
Έτσι θα αποτρέψουμε την συντέλεια του κόσμου!
Φυσικό είναι απ’ τη μάστιγα αυτή κάποιος αετονύχης να τα οικονομάει. Δείτε την τρομολαγνεία του 2012 στην ομώνυμη ταινία.
Όμως, τώρα αρχίζουν τα κουφά!
Αν και επώνυμος δεν ντρέπεται να πει ότι: η συντέλεια θα γίνει την 25η Μαρτίου του 2018! (αυτός καινοτομεί!)
Ακόμα κι αν είσαι θεμελιωτής της βαρύτητας, αν είσαι θρησκευόμενος αργά ή γρήγορα θα την πατήσεις! Για παράδειγμα ο Ισαάκ Νεύτων «προέβλεψε» ότι η συντέλεια του κόσμου θα συμβεί το 2060.
Και… για την βλακεία του κόσμου... θα χάσουμε την υιοθεσία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: