Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Σχόλια στο άρθρο: "Μείωση μισθών... Γιατί;"

"Μείωση μισθών... Γιατί;



FLAGELLUM DEI : Θα σου πω καμιά ιστορία περί συνωμοσίας κατά του φαιδρού ελληνικού κρατιδίου…
Απλώς το τρομακτικό στην ιστορία αυτή είναι ότι κάποιοι ελάχιστοι της κορυφαίας παγκόσμιας ελίτ που όντως προσπαθούν αυτό που περιγράφεις είναι πάρα πολύ συγκεκριμένα, υποκινούμενοι από εθνικά και θρησκευτικά ελατήρια ενός πολύ συγκεκριμένου ιδεολογικού υποβάθρου = όχι του καπιταλισμού, αλλά του παγκόσμιου σιωνισμού
Το τρομερό στην ιστορία είναι ότι ο καπιταλισμός είναι απλά το εργαλείο κάποιων πολύ άρρωστων φανατικών εθνικιστών, τόσο άρρωστων που έχουν στραφεί κατά καιρούς ενάντια και στον ίδιο το λαό τους.
Υπάρχουν στοιχεία σοβαρά υπέρ αυτού, και όσο και αν φαντάζει απίθανο, μία πάμπλουτη και παντοδύναμη ελίτ να έχει τόσο παιδικά κίνητρα, ΟΗ YES!, τα έχουν (και μόνο ως προς αυτό έχουν πρόβλημα με την ομολογουμένως γελοία μας χώρα, γιατί τους ενοχλεί η ορθόδοξη παράδοση) – μην βιαστείς να το απορρίψεις αυτό πριν ξανακοιτάξεις το bar code με τα τρια 6άρια στα προϊόντα που αγοράζουμε
Τι συμβολίζει ?
Πέρα από μία ερμηνεία που θα σου πω κάποια στιγμή over a coffee (η οποία σχετίζεται με τον αριθμό φιμπονάτσι, και τη πυθαγόρεια σπείρα), βασικά είναι επίδειξη ισχύος του σιωνιστικού λόμπι, το οποίο επαναλαμβάνει την επιβολή φόρου 666 χρυσών νομισμάτων στους υποτελείς του βασιλιά Σολομώντα κατά τα παλαιο-διαθηκικά γεγονότα του 900 πχ περίπου.
Υπερβολή ? δε νομίζω γιατί το νούμερο είναι εκεί και διαψεύδει την αμιγώς ταξική θεώρηση της ροής των ιστορικών γεγονότων, παρόλο που η τελική τους κατάληξη είναι αυτή που περιγράφεις αναμφισβήτητα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ: Ειλικρινά ανατρίχιασα!
Ξέρω όμως ότι δεν είναι όλοι οι μασόνοι ούτε και όλοι ο πλούσιοι σιωνιστές. Θυμάμαι το 1991 που με πλησίασαν 'Ροδόσταυροί" και μετά από μία αρχική μαθητεία μέσω αλληλογραφίας μου ζήτησαν να μυηθώ σε στοά της Αθήνας... Δεν ήμουν εβραίος και φυσικά ούτε σιωνιστής, παρά ένα πιτσιρικάκι φοιτητής ψυχολογίας. Και έναν γνωστό μου που πήγαινε καλά με το μαγαζάκι του (πουλούσε χρυσά στολίδια) και τον πλησίασαν λέγοντας του ότι αν πήγαινε μαζί τους θα πλούτιζε και θα αποκτούσε φήμη πολύ γρήγορα.
Θυμάμαι και τις ανεπανάληπτες συζητήσεις μας ότι υπάρχει όπως μου είπες διαφορά μεταξύ "ταπεινότητας" και "καμπάλας".
Εντάξει... Τους τη σπάμε... Όμως ορθόδοξοι είναι και οι Ρώσοι (πολυπληθής λαός που μετά τη Σοβιετική Ένωση ξαναεπέστρεψε στην Εκκλησία). Και αν θέλεις, οι νέες δυνάμεις της οικονομίας σήμερα θα έρθουν από τις 'άλλες" χώρες π.χ. Βραζιλία, Κίνα, Ινδία, Ρωσία. Γιατί οι σιωνιστές να ασχολούνται τόσο με μία μικρή γωνίτσα του κόσμου, που στο κάτω - κάτω αγοράζει τα προϊόντα τους, καταθέτει στις τράπεζες τους, εκπορνεύει και ευνουχίζει πνευματικά τα παιδιά της κ.ο.κ. Άλλωστε ένας Μακρυγιάννης, ένας Ελύτης ή ένας Ρίτσος έχει πολλές δεκαετίες να φανεί. Το έθνος πάει από μόνο του στον πάτο... Κάτι δεν μου "κολλάει" με την επίθεση στην "εθνικιστική - ορθόδοξη" πλευρά μας, ενώ η μασονική διάσταση με τις τελετές τους, τις λέσχες τους, τα συμβούλια και την αλληλουποστήριξη με θανατική καταδίκη σε περίπτωση απιστίας μου φαίνεται λογικότερη. Και από ότι ξέρω σε αυτήν την οργάνωση γίνονται δεκτοί οι "δυνατοί" και όχι οι Εβραίοι, αν και αρκετοί Εβραίοι είναι και δυνατοί.
Αυτό το διάστημα από ότι ξέρω οι εταιρίες τους έβαλαν στο μάτι την ιδιωτικοποίηση του νερού του πλανήτη και συσκέπτονται συνεχώς μέχρις ότου να βρουν τρόπο να το καταφέρουν. Νομίζω ότι το κατάφεραν ήδη στην πρώτη χώρα (Ονδούρα).
Αυτό που μου φαίνεται λογικό είναι οι μασόνοι να χρησιμοποιούν και κάποια σύμβολα, μεταξύ άλλων Ελληνικά ή Εβραϊκά ή το 666. Αλλά οι μασόνοι...
FLAGELLUM DEI : Πρόσεξε κάτι: Η μασονία, οι Ροταρι, Ροδόσταυροι, λέσχη μπιλντεμπεργκ, κλπ, δεν είναι πλέον παρά κοινωνικά κλάμπ στα οποία αραιά και που προωθούνται και κάποιες ιδέες και λειτουργούν σαν διαφημιστικοί «φάροι» για κάποιους υψηλούς σχεδιασμούς.
Οι άνθρωποι δε, που συμμετέχουν σε αυτά πηγαίνουν πολύ απλά για καλές δημόσιες σχέσεις, γνωρίζουν κόσμο και απλά προωθούν τις προσωπικές τους υποθέσεις. Τίποτα το ιδιαίτερα μυστικιστικό – αν και αρκετά μεμπτό αν το δει κάποιος από κοινωνικοηθική σκοπιά.
Η ελίτ για την οποία σου μιλάω είναι η περίφημη κλειστή ομάδα 50-100 οικογενειών η οποία ελέγχει (απίστευτο και όμως αληθινό) το 55% του παγκοσμίου ΑΕΠ = εκεί είναι το μεγάλο ματς, εκεί παίρνονται οι αποφάσεις και κρίνονται και οι ζωές των υπολοίπων προλεταρίων παγκοσμίως.
Γιατί μπροστά σε αυτούς είμαστε όλοι προλετάριοι ανεξαρτήτως εισοδημάτων. !!!!! και ξαναλέω δεν είναι η Ελλάδα που τους ενοχλεί αλλά η μνήμη μίας παράδοσης που αν διατηρηθεί θα τους δυσκολέψει τα σχέδια για τον απόλυτο έλεγχο που περιγράφεις εσύ ο ίδιος μέσω ταξική συντριβής – τόσο απλά.
Σε σχέση με το barcode δες και το σχετικό απλούστατο απόσπασμα απο Wikipedia…. During Solomon's long reign of 40 years, the Israelite monarchy, according to the Bible, gained its highest splendour and wealth. In a single year, according to 1 Kings 10:14, Solomon collected tribute amounting to 666 talents of gold (39,960 pounds).
Όσο για τους Ρώσους μην ξεχνάς τις ακόλουθες ιστορικές αλήθειες. Οι μπολσεβίκοι ήταν κατά συντριπτική πλειοψηφία Εβραίοι !!!! σε ποσοστό νομίζω που ξεπερνούσε το 85%.
Από τους κορυφαίους ιδεολογικούς πυλώνες της επικράτησης τους ήταν ο υλισμός και η γνωστή υπερκαταπίεση του θρησκευτικού αισθήματος – η αιτίαση που δόθηκε ήταν η πραγματική μεν, αλλά παρατραβηγμένη θεώρηση της θρησκείας ως οπίου των λαών, και κατέληξαν σε μία φασιστική καταπίεση του απλού λαού και μικρή σημασία έχει αν έχουν δίκιο, αυτό που μετράει είναι το να μην απαγορεύεις φασιστικά κάτι που είναι κοινό λαϊκό αίσθημα, και σε αυτό απεδείχθησαν οι πλέον φρικτοί καταπιεστές και στο τέλος κατέπεσαν και εξαιτίας αυτού.
Σχετικά με το θέμα του νερού ψάξε άρθρο των new york times για την αποξήρανση του Ευφράτη λόγω των φραγμάτων στην τουρκική πλευρά του ποταμού, θα διαβάσεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα !!!!
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ: Επανέρχομαι στην κουβέντα μας μιας και έχω απορίες...
Το λοιπόν, φτάνουμε στην καρδιά του θέματος το οποίο περιγράφεις. Λες ότι 100 οικογένειες κατέχουν το μισό πλούτο του κόσμου (εγώ γνωρίζω το 2%, που σημαίνει κάπου 80.000 άτομα). Που το στηρίζεις;
Αν μιλήσουμε για μασόνους και για λέσχες αυτά υπάρχουν σίγουρα, τα ξέρουμε και τα βλέπουμε. Τους βλέπουμε να φορούν κονκάρδες, ακόμη και να κάνουν μυστικές κινήσεις στις χειραψίες τους.
Όμως οι Σιωνιστές;
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το σενάριο είναι ο Χαρδαβέλλας (......), το ΛΑΟΣ (;;;;;;;), πολλά εθνικιστικά και ανεγκέφαλα blogs. Μάλιστα ένα από αυτά το ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ το έχω και link στο blog μου ώστε όποιος θέλει να έχει και μία τέτοια άποψη. Όμως έχω φρίξει: για όποιο άτομο της επικαιρότητας κι αν διαβάσω σε αυτό το blog τον παρουσιάζουν Εβραίο, τόσο που δεν δύναμαι να τους πιστέψω... Ως και ο Ομπάμα είναι Εβραίος... Έλεος.
Δυστυχώς τα σοβαρά άτομα που διαβάζω (Γιανναράς, Ράμφος, συγγραφείς του Βήματος, του Κόσμου του επενδυτή, ή της ιστοσελίδας Προοδευτική Πολιτική) ουδέποτε ανέφεραν κάτι τέτοιο.
Ξέρεις ότι τη γνώμη σου τη σέβομαι γι' αυτό και θα ήθελα αν έχεις το χρόνο να με βοηθήσεις να δω και εγώ το πως γνωρίζεις αυτό που γνωρίζεις ώστε είτε να το ασπαστώ είτε να το απορρίψω. Γιατί σήμερα όσοι ισχυρίζονται τα περί Σιωνιστών είναι συνήθως αναξιόπιστοι.
Με χαρά και τρόμο περιμένω την απάντηση σου.
FLAGELLUM DEI : Εντάξει αυτά είναι λαϊκισμοί και υπερβολές και βασικά δημιουργούν σύγχυση ίσως και επίτηδες γιατί μπερδεύουν τους Εβραίους (θρήσκευμα) με τους Ισραηλίτες (έθνος), με τον Σιωνισμό (ιδεολογία).
Το πρόβλημα είναι ο παγκόσμιος Σιωνισμός, δηλαδή μία ακροδεξιά φανατική ιδεολογία που αφορά μία μικρή ομάδα ανθρώπων, η οποία χωρίς πολλά - πολλά στρέφεται και ενάντια των υπολοίπων 2 μερών.
Το περί 50-100 οικογενειών το έχω ακούσει σε συζητήσεις και εκπομπές οπότε για σοβαρή τεκμηρίωση πρέπει να το ψάξω.
Από όλα αυτά που ακούμε ένα πολύ μικρό ποσοστό έχει βάση και όντως είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τα ψήγματα της αλήθειας κάθε φορά.
Μην υποτιμάς πάντως την έννοια της συνωμοσίας για την παγκόσμια κυριαρχία, όταν για παράδειγμα 2 φίλοι καθημερινά κάνουν συνωμοσία για μια γκόμενα ας πούμε – φαντάσου να είχες να μοιράσεις το χρήμα και τους ανθρώπους όλου του πλανήτη !!!
Τα υπόλοιπα ες καφεποσίαν, γιατί πολλά γράψαμε και μπορεί στο μέλλον να αποδειχθεί και ανθυγιεινό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: