Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG - SITE ΣΟΥ

Το affiliate marketing, που τώρα αρχίζει και αναπτύσσεται στην Ελλάδα, είναι ένα είδος αγοράς, όπου οι διαφημιζόμενοι απευθύνονται στα affiliate networks για να προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Από που όμως θα προβληθούν αυτα? Για αυτόν τον λόγο, στα affiliate networks εγγραφόμαστε κι εμείς, οι διαφημιστές (publishers), αυτοί δηλαδή που διαθέτουν ένα μέσο προβολής (blog, website, λίστα με e-mails) και μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα των διαφημιζόμενων, και φυσικά επί πληρωμή.

Εάν έχεις κάποιο μέσο προώθησης λοιπόν τώρα είναι η ευκαιρία να κερδίσεις άμεσα χρήματα!

Ακολουθεί ένα πολύ καλό ελληνικό affiliate δίκτυο. Προτείνω να κάνετε εγγραφή ΚΑΙ στα και μετά να δείτε όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες προσεκτικά και να καταλήξετε σε αυτόές που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ του site σας.

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας να κερδίζετε, κάνοντας την εγγραφή στο παρακάτω δίκτυο!
Προσοχή (!!!):
Στο δίκτυο θα μπορείτε να εγγραφείτε είτε ως διαφημιζόμενος είτε ως διαφημιστής (ή εκδότης-publisher)! Εσείς επιλέγετε το δεύτερο, εκτός αν θέλετε να διαφημίσετε κάτι.

Affiliate δίκτυο Forest view - με διεθνή παρουσία, πολύ επαγγελματικό, πολύ καλό, υψηλές προμήθειες για εμάς τους εκδότες

Δεν υπάρχουν σχόλια: